Fotografie
Fotografie Limesaquaduct - bedrijfsfotografie

Beelden spreken meer dan woorden zeggen

Jaren geleden ben ik als hobby met fotografie begonnen. Al snel raakte ik ervan bevlogen. Mooie en treffende beelden vastleggen werd mijn passie. Eerst fotografeerde ik alleen voor mijzelf en geleidelijk aan steeds meer voor anderen. Enthousiaste reacties stimuleerden mij om de hobby geleidelijk aan te professionaliseren. Niet ‘zo maar’. Na diverse workshops, master classes en cursussen besloot ik begin 2016 de vakopleiding fotografie te volgen om me op alle vlakken van fotografie verder te bekwamen. Dat proces stopt uiteraard nooit.

Fotografie leidt voor mij tot kijken; beter kijken. Naar beeld, licht, compositie, concept. Het creƫren van beeld, het visualiseren inspireert mij in al mijn werkzaamheden.

Hoewel ik fotografie vaak combineer met andere communicatiewerkzaamheden heb ik besloten dit onder een andere naam verder te ontwikkelen: Bright Picture. Hier voor is ook een nieuwe website in ontwikkeling: www.brightpicture.nl. Deze zal per 1 mei 2017 operationeel zijn.

Ik richt me vol overgave op portretfotografie, bruidsfotografie en bedrijfs- en projectreportages. Wilt u meer weten bel dan 06-145 00 840 of stuur een e-mail naar irenhoekstra@brightpicture.nl. Ik overtuig u graag met mijn werk.

theme by teslathemes